Velkommen til Brædstrup Borger- og Turistforenings hjemmeside

Velkommen til Brædstrup Borger- og Turistforenings hjemmeside

 

På hjemmesiden vil du finde informationer omkring Brædstrup Borgerforening, byens historie, foreninger, forretningsliv og meget, meget mere.

En ting som har været meget diskuteret i Borgerforeningen, er relevansen af en aktivitetskalender. Aktivitetskalenderen har fundet sin vej ind på hjemmesiden, men hvis vi skal sikre den bliver opdateret og forbliver relevant for borgerne, er der behov for aktiv deltagelse. Så har du bekendt med arrangementer som mangler, så kontakt borgerforeningen, så skal vi nok sikre dit arrangement bliver tilgængeligt på hjemmesiden.

For at hjemmesiden forbliver spændende og attraktiv, har vi brug for din hjælp! Så har du lyst til at skrive artikler til hjemmesiden, være fotograf, er du IT kyndig eller bare syntes det kunne være interessant at deltage, hører vi gerne fra dig. Kontakt en af os fra bestyrelsen, så tager vi en snak om hvordan du kan hjælpe til at gøre byen mere spændende at leve i.
Vi har tænkt en hjemmeside som skal være til fordel for alle byens borgere og foreningsliv. Hjemmesiden har til formål at samle byen og sikre et aktiv byliv.

Håber meget du vil være med til at gøre brug af hjemmesiden, og gøre livet i byen til et aktivt sted at være - Endnu engang velkommen.

 

Med venlig hilsen

Brædstrup Borgerforeningen